donderdag 8 januari 2015

mijn eerste beurs bezoeken

Vanaf a.s. weekend is er een beurs m.b.t. woonaccessoires.
En ik ga er heen om ideeën op te doen, laatste trends bekijken en hopelijk nieuwe contacten maken.
Vorig jaar 2014 ben ik met mijn webwinkel in juni/juli pas begonnen en heb ik niet meegekregen
waar je op moet letten, wat de trends zijn enz. enz.
Nu het nieuwe jaar is begonnen, kan ik mooi vele beursen bezichtigen en inspiratie opdoen. En dat ga ik zeker doen.
Wil je me volgen welke beursen ik bezoek, kijk dan eens bij mijn agenda.
Ik heb er erg veel zin in. Want mijn lievelingsmerk staat er ook op. Ik heb de vertegenwoordigster al over de vloer gehad, zij heeft mij helemaal gek gemaakt (positieve zin) met deze leuke producten. Ik ga me voorstellen aan al haar andere collega's en ga me slag slaan en zal klein inkopen. Ik heb al een lijstje gemaakt.
Het betreft heerlijke en mooi uitziende producten van Greenleaf, Bomb Cosmetics, Panier des Sens en Ashleigh & Burwood.
Alle vier stuk voor stuk bijzonder.
cat21-kleinab132product4356-kleinGreenleaf-VintVioCORE-www-sajovi-nl-web

#inspiratie #woonaccessoires #living #ideeën #beurs #merken #greenleaf #bomb cosmetics #ashleigh&burwood #panier des sens 

Vintage

Vintage, de nieuwe rage. Maar wat is vintage eigenlijk!
Vintage is een chique woord voor tweedehands, met name oude stijl uit 20's, 50's, 60's en de jaren 70.
Kleding en woonaccessoires. Vaak worden de accessoires overgeschilderd, en krijgen daardoor een mooie romantische look White, Room white, Rose, Grey or Brown. Er is speciale verf/paint waarbij je niet hoeft te schuren, maar na goed schoonmaken je het zo kan over schilderen.
Doordat het niet veel tijd kost en het nog leuk is om te doen, hebben mensen hun hobby daarmee ook gevonden.
Leuk markten en braderieën af struinen op dat éne groene krukje of dat leuke biedemeierkastje eens lekker over te schilderen in een mooi brocante stijl.
Als je geen hobbyist ben, zou ik altijd klein beginnen. Bijvoorbeeld met een klein sigarenkistje of een schilderijlijstje. Wij hebben al paint van 100ml. Daar kan je een goede start mee maken.
Kijk ook eens op deze video, dan heb je gelijk de techniek door.
Succes.
Natural white3 French grey2
20 kleur soorten van jeanne d'arc living paint. 10ml, 100ml. Nu te bestellen bij something4you.nl


#paint #vintage #brocante #living #romantiek #

woensdag 7 januari 2015

meer dan 40 producten heden live (online) gezet

Zo,
Vandaag meer dan 40 producten online gezet op mijn website.
En dat betekent….. er over bloggen uiteraard.
Ik had enige tijd geleden al eens een groothandel/inkopers gezien met erg mooie artikelen tot exclusief aan toe.
Ik ben daar enkele dagen geleden ingedoken. Het bleek meer een handelaar/groothandel voor bloemisten te zijn.
Maar die hebben ook voor de retailer van woonaccessoires, zoals ik erg mooie spullen. Kijk voor de gein maar is bij een bloemist wat voor leuke spulletjes ze tussen de bloemen en planten hebben staan. 
En zo gezegt zo gedaan, veel producten online geplaatst. Van hartjes (valentine) tot leuke lieve flesjes in een houtenrekje en flesjes in zinken mandje.
Door deze groothandel ga ik natuurlijk tzt verder kijken dan mijn neus lang is en zal nog meer groothandels aanschrijven.


#woonaccessoires #woondecoratie #decoratie #living #home #inspiratie #ideeën #valentine #exclusief #hartjes. 

maandag 5 januari 2015

Smith and Jones italiaanse herenoverhemden

Wederom weer mooie Italiaanse overhemden.
Op dit moment 8 verschillende kleuren uniek of geblokt. Keus genoeg.

Ik zeg..... kijken, kiezen en bestellen.


promoten

Zo de dag lekker bezig geweest met mijn website. Een kleine nieuwsbrief weer in elkaar gezet. Dat gaat erg makkelijk met Mailchimp
Want ik heb afgelopen vrijdag via facebook mijn pagina op facebook gepromoot.
Dat ging simpel en leuk om het in de gaten te houden binnen een paar uur zat ik al op 10 personen extra.
En daar doe je het voor. Meer potenciële klanten naar je webwinkel binnen halen.
En wel op een legale manier.
Deze klanten hebben misschien de button “vind ik leuk” zo aangevinkt. En dan moet je deze klanten blijven triggeren.
En dat ga ik doen door rond 18.30 uur een mailtje/facebook bericht te vermelden als een soort van introductie. Wat kan je verwachten van something4you.nl
Ben erg benieuwd hoeveel mensen daaruit dan weer komen. Ik ga uiteraard de promotie om die tijd van facebook stopzetten. Want anders kan je niet vergelijken.

zondag 4 januari 2015

Magnetron knuffels


De Warmies zijn een bonte verzameling van opgezette dieren die door de magnetron of oven verwarmd kan worden. De Warmies zijn zelfs bruikbaar voor het koelen tijdens de warme zomerdagen. Zet ze in een zak en leg ze in de vriezer. KOOP NU WARMIES. De Warmies zijn eenvoudig te bestellen via onze website, per email of per telefoon.

Het is de dubbele functie van het product dat het zo innovatief en aantrekkelijk maakt: een pluchen knuffel bij dag, een comfortabele persoonlijke verwarming 's nachts. De nieuwe, microwavable generatie teddyberen voor knuffelen, het geven van natuurlijke warmte of als een goede nachtrust! Niet alleen voor kinderen ...

En wel in 30 verschillende knuffelsoorten.




Bloggen voor je website/webwinkel is erg belangrijk.

Zo het nieuwe jaar is aangebroken. Mijn webwinkel redelijk gevult, een aantal producten in 2014 verkocht. En dat sinds ik toch meer met bloggen ben begonnen. 
Ik heb daarom ook in mijn outlook strikt genomen om dagelijks te bloggen. Hoe en wat dat zet ik hieronder even neer. Mocht je toevallig op mijn blog zijn gekomen doordat je niet weet wat je moet schrijven, dan heb je misschien iets aan deze informatie. :)  S6 in ieder geval. 

Zoals ik schreef. Ik heb me officieel ingeschreven bij de Kvk op 1.7.2014. Daarvoor was ik ook al jaren bezig als affiliate van verschillende gratis websites en betaalde via webreus. 
En het werd nu tijd om me meer te verdiepen in de producten die mij bezig hielden en waarvan ik dacht, dan is het natuurlijk helemaal leuk om er je werk van te maken en deze producten leuk te promoten. 
Zo gezegt zo gedaan.
Doordat ik geen leek was, kon ik mijn webwinkel aardig vullen met producten en kon ik via google analytics leuk zaken in de gaten houden. Wie/wanneer kwam iemand op mijn webwinkel. Nou dat liep niet storm in het begin.

Facebookpagina.
Toen bedacht ik me misschien naast mijn eigen facebook pagina een pagina te maken voor mijn website. En hierdoor kan je natuurlijk je vrienden end. uitnodigen. En van hieruit heb ik dagelijks maximaal 3 berichten geplaatst op deze facebookpagina en rond gestuurd naar mijn vrienden. 
Hierdoor kan je makkelijk met plakken/knippen deze artikelen in blogs vermelden. Maar beter is nog 
Om niet alleen te plakken/knippen maar het op een iets andere manier te formulieren, dat vind google heerlijk. 
En zo ben ik is gaan rond struien op google wat voor blog accounts er allemaal zijn en welke er het beste bij mij pasten. 

Nou dat is weer niet moeilijk, want je hebt Wordpress...... had ik vroeger al eens mee gewerkt, moest even goed nadenken hoe het ook al weer werkte :) maar ben er uiteindelijk uitgekomen. En blogger zelf. Deze is ook erg leuk met mooie achtergrond end. En omdat er paar weken geleden gezegt werd dat Facebook aan zijn einde is, zie je natuurlijk via twitter ook het één en ander voorbij komen over nieuwe nakomers van facebook. Zo heb je LiveCrew helemaal in het Nederlands. Die heb ik ook gelijk maar even meegepakt. 
En zo kan je doorgaan. Helemaal onderop zet ik neer welke social media ik gebruik. 
Voor nu elke dag iets vermelden, maar ja wat? Goede vraag. Als je toch bezig ben met je webwinkel aanvullen plaats dan gelijk het artikel in een blog en schrijf daarover. Belangrijk is dat je bepaalde keywords gebruikt wat belangrijk is voor dat product/categorie/website. Wist ik eerst ook niet echt dat het belangrijk is. 
Ik heb nu op mijn buro een briefje neergelegd met Keywords die zo wie zo in het bericht geplaatst moeten worden. Wat mooier uitvoerbaar is dat is als je een keyword meerdere keren gebruikt in een ander content.

Bijvoorbeeld:
De geuren van deze kaarsen.....   --> De fragrance van deze kaarsen  --> De aroma van deze kaarsen
Zo zie je geuren kan ook fragrance heten of aroma je bedoelt het zelfde maar hebt het als keyword anders geformuleerd. En dat wil google heel graag. Hoe onthoud je dat allemaal. Ja dat is een kwestie van goed organiseren. Zoals ik zij schrijf je keyword op en voordat je een blog bericht schrijft plaats bijvoorbeeld alineas met deze andere keyword en voordat je het plaatst lees het rustig nog een keer door. Je hoeft het niet dezelfde dag te plaatsen. Je kan het ook een dag rusten. 

Hierdoor kreeg ik meer potenciële klanten naar mijn webwinkel en zij kochten ook producten en daar doe je het voor.


Mijn volgorde:
1 artikel in webwinkel plaatsen
2 weblog schrijven deze komt in mijn webwinkel onderaan.
3 weblogs  (wordpress, Blogger, webwinkelnieuws, livecrew, google+, tumblr, pinctorest, twitter, facebook
4 analiseren wat de artikelen doen welke het meest worden weergegeven/beantwoord en daar nog extra je focus op plaatsen

** niet vergeten verschillende linkjes in je blog te plaatsen het zij naar je website, webpagina, categorie of naar een ander pagina van je blog. 

S6. En heb je vragen..... je kan altijd mij een bericht sturen. Ik weet hoe moeilijk het is om net te beginnen, en je weet niet waar je moet beginnen. 


#webwinkel #gragrance #living #vintage #woonaccessoires #geurtjes #kleding #hem #haar #baby

wat is jouw lievelingsgeur? Deel het met me

Je ziet ze als paddestoelen uit de grond komen. Het ene bedrijf heeft zijn producten nog niet getoond of er komt alweer een ander naar voren.

Ik heb het over de geuren, aroma, fragrance, geurkaarsjes, hotties, van deze tijd. Ze zijn er in allerlei vormen, maten en vooral geuren. Je kan zelfs de melts zelf mixen om je eigen geur/fragrance te maken.

Je hebt de wat goedkopere versie is ook niet verkeerd hoor, begrijp me goed:
Xenos, Scentchips, bolsius

Maar als je het vergelijkt met die hieronder, dan zie je dat in de doosjes de kwaliteit al zit.
De doosjes op zich zijn al erg mooi laat staan dat de geurkaarsjes zelf dan ook de kwaliteit mag hebben.

Greenleaf  één van mijn favorieten. Wat is jullie favoriet? Of hebben jullie geen geurkaarsjes, laat het me weten.
Bomb Cosmetics
Ashleigh & Burwood
Panier Des Sens
Bridgewater
En Scent & Blend.



Tip: Ideaal cadeau

vtwonen.nl cadeaukaart