donderdag 29 januari 2015

Nieuwe producten week 5 van Ashleigh en Burwood

Vandaag een grote zending ontvangen voor de webwinkel: www.something4you.nl 
Ik pakte het uit en de heerlijke geuren kwamen je al tegemoet. Ik zit nu te typen tussen allerlei geuren heerlijk. 
Wat is er nieuw. 
Ik heb verschillende fragrance lampen van Ashleigh en Burwood gekocht. Deze exclusieve lampen staat ook zonder ze aan te hebben prachtig in je woonkamer. Er is keus genoeg. Er zit vast een mooie fragrance lamp voor je bij. 
Wat is het doel van deze fragrance lampen zal jij je afvragen. Deze vernietigt ongewenste geurtjes en zuivert en reinigt de lucht in de omgeving. En laat daarna je favoriete geur van Ashleigh en Burwood vrij, of de geuren van Greenleaf kunnen ook heel goed.
Zo reinigt de fragrance lamp de lucht van o.a.: rook (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.
Hoe moet je de lamp gebruiken? volgt de informatie hieronder of kijk de video.

Hoe gebruikt u de Fragance Lamp?

Stap 1

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands.)

Stap 2

Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Blaas de vlam na 2 minuten uit. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)

Stap 3

Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.

Stap 4

Om de diffuser helemaal te doven haal u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.
Is de geur iets te sterk?
Meng wat purifier of neutral door de olie in de pot om de geur zachter te maken. Hoe meer purifier of neutral u toevoegt hoe zachter de geur wordt. 
product4987-kleinfragrance-lamps-nieuwe-collectie-2015-van-ashleigh-burwood

zondag 25 januari 2015

deel 2 Brocante special magazine

Nadeel nadeel en nog eens nadeel. Alles vind ik ook zo leuk.

Zoals ik vorige week vertelde had ik een magazine gekocht....... nou ik heb een paar bladzijdes gelezen omdat ik met teveel dingen bezig ben, heb ik het magazijne nog niet helemaal uit.

Dat betekent voor mij 1 ding. Nog beter zaken plannen. Ik heb een schema gemaakt wat er dagelijks/elk uur gedaan moet worden. En daar moet ik me aan houden.

Komt iets niet af..... jammer dan, dan moet je het voor de volgende dag weer inplannen of als er geen haast is het opschuiven naar die week erop.

Woonaccessoires/woondecoratie. Ja je kan daar alle kanten mee op.

En dan heb ik nog kleding voor hem, haar en kids. Ik moet wat afstoten want anders krijg ik teveel op mijn bordje, maar dan bereik je eigenlijk veel maar uiteindelijk ook niet, omdat je horizon eigenlijk te breed is met deze onderwerpen.

Ik heb me al voorgenomen dat ik woonaccessoires zowiezo hou, dat is gewoon leuk.
Elke week wat producten toevoegen aan mijn webwinkel, en daarover in blogs schrijven. Dit kan uiteraard strakker en beter.

Dat heb ik me voorgenomen omdat vanaf week 5 aan te houden.

Dat is net als de PLOPP. ik dacht nou omdat het nieuw in nederland is zal het wel aanslaan. Veel promotie gemaakt op twitter en facebook, maar ik heb nog geen bestelling daar van gehad.
Dan vraag je je af. Doe ik het wel goed? Of zijn de mensen niet in om een nieuew PLOPP aan te schaffen. Dat ook nog even goed uitzoeken.


Tip: Ideaal cadeau

vtwonen.nl cadeaukaart