zaterdag 22 augustus 2015

2 dagen Thermae 2OOO

Slenter rozig naar uw hotelkamer na een dagje Thermae 2000. Wanneer u de volgende dag uitgerust wakker wordt, mag u nog een bezoek brengen aan de sauna!

EUR 54.50



from RSS productfeed http://ift.tt/1PEEVna
via IFTTT

2 dagen Thermae 2OOO

Slenter rozig naar uw hotelkamer na een dagje Thermae 2000. Wanneer u de volgende dag uitgerust wakker wordt, mag u nog een bezoek brengen aan de sauna!

EUR 54.50



from RSS productfeed http://ift.tt/1PEEVna
via IFTTT

vrijdag 21 augustus 2015

3 ideeën om thuis decoratieve kapstokken te creeren

Decoratieve ophanghaken

De ophanghaken van Clayre en Eef zijn verkrijgbaar met één, met twee of met meerdere haken. Elke ophanghaak is versierd met een figuur of met sierlijke lijnen en details. De ophanghaken krijgen hierdoor een landelijke, brocante uitstraling. U kunt ophanghaken kopen in diverse kleuren, waaronder in het wit, zwart of grijs. De ophanghaken kunnen zowel in uw keuken als in de hal en de badkamer opgehangen worden. U kunt er jassen, handdoeken en kleding aan ophangen. De ophanghaken zijn niet alleen functioneel, maar ze kunnen ook gebruikt worden ter decoratie.

Wandkapstokken

Mocht één haakje niet genoeg zijn, dan kunt u kiezen voor wandkapstokken. Deze kunt u ophangen in uw hal zodat u alle jassen netjes kunt ophangen. Ook de wandkapstokken hebben de landelijke uitstraling waar Clayre en Eef om bekend staat. U kunt kiezen voor sierlijke wandkapstokken of voor stoere wandkapstokken die gemaakt zijn van hout. Speciaal voor kinderen zijn er kapstokken met een leuke afbeelding.

Staande garderoberekken

Als u niet van ophanghaken of wandrekken houdt, dan kunt u ook kiezen voor staande garderoberekken. Er zijn verschillende varianten, die elk voor een ander doeleinde gebruikt worden. Zo zijn er speciale rekken voor laarzen, jassen en paraplu’s. De staande kapstokken zijn ongeveer 1.80 meter hoog en ze bevatten sierlijke krullen als details. Dankzij deze vormgeving zijn de kapstokken niet alleen handig, maar ze geven uw hal ook meteen een gezellige, landelijke uitstraling.

Bron: sfeerleven


Heb je een groot gezin of krijg je geregeld veel gasten op bezoek dan is dit een ideale oplossing.


Hou je meer van apart, uniek dan kan je leuk uit de voeten met een kapstok van een oude pallet.
Al deze leuke items
 vind je op pinterest "kapstokken, diy"






Tip: Ideaal cadeau

vtwonen.nl cadeaukaart