donderdag 25 december 2014

Agendapunten 2015 van something4you.nl

Hier zal ik wekelijks vermelden wat er gedaan is/wordt en wat er komen gaat voor het nieuwe jaar 2015.
2015
Januari 11,12 en 13 Trenz Gorinchem Dit is een voorjaarsbeurs (inkoop) wat geldt als hét inspiratiepunt op het gebied van woonaccessoires.
Januari 21 Webwinkelvakdgn evenement e-commerce
Januari 21 Prestashop Netwerkevent
Februari 2 Modeshow Carola van Benthum

Bomb cosmetics wat is dat nu precies?

Lekker willen ruiken met Bomb Cosmetics of je huiskamer een ambiance geven van little hotties dat kan allemaal met Bomb Cosmetics
Meer informatie of bestellen ga naar www.something4you.nl mailadres info@something4you.nl



http://youtu.be/dXvv53R1Rdg
Scented Little Hotties Little Hotties, om geuren met elkaar te vermengen in een oliebrander met waxinelichtje.
Een hele nieuwe ervaring om geur te verspreiden in huis. Elke Little Hottie is met de hand gegoten en zeer geparfumeerd, zodat u uw eigen op maat gemaakte geur kunt creëren in huis. Mix en match zoals u wilt en maak een keuze uit onze range van 42 geuren. Plaats 3 of 4 Little Hotties in een oliebrander en zet er een brandend theelichtje onder. Laat de door u gewenste geur uw huis vullen. De combinaties die u kunt maken zijn eindeloos. Wij wensen u veel plezier bij het samenstellen van uw eigen geursensatie.
Uitleg Bomb Cosmetics producten
Apothecary Range De Apothecary range bevat:
Shower serums (alle geuren) Body Balm (alle geuren) Nacht crème (violet and lavender) Srub crème (lime and clary sage) Hand crème (mango and mandarin) Foot fetish (seaweed and spearmint)
Bath Blasters Bath blasters zijn één van de eenvoudigste, meest handige en leuke manieren om aromatherapie en essentiële oliën te gebruiken in het dagelijkse leven. Pure essentiële oliën kunnen helpen uw stemming te verhogen of uw humeur te verbeteren. Als we zeggen handgemaakt, dan bedoelen we ook handgemaakt.
Bath Buttercups Met een gemiddelde van meer dan 20% vochtinbrengende cacao- en sheaboter zal uw huid na het baden gehydrateerd en zijdezacht aanvoelen. Deze natuurlijke handgemaakte traktaties smelten in het bad en produceren een romig, rijk, kalmerend schuim.
Bath Creamer Handgemaakte, sterk vochtinbrengende, boter en olie-rijke bath mallows worden in blaadjes, fruit, zout of kokosnoot, om er maar een paar te noemen, gedrukt. Alles is geselecteerd op de voordelen of juist omdat het er erg leuk uit ziet.
Bath Mallows Handgemaakte, sterk vochtinbrengende, boter en olie-rijke bath mallows worden in blaadjes, fruit, zout of kokosnoot, om er maar een paar te noemen, gedrukt. Alles is geselecteerd op de voordelen of juist omdat het er erg leuk uit ziet.
Bath Meltz Met een gemiddelde van meer dan 20% vochtinbrengende cacao- en sheaboter zal uw huid na het baden gehydrateerd en zijdezacht aanvoelen. Deze natuurlijke handgemaakte traktaties smelten in het bad en produceren een romig, rijk, kalmerend schuim.
Bath Tulips De bath tulips zijn gemaakt van opgespoten boters die langzaam en sensueel smelten in bad. De gebruikte essentiële oliën verhogen de stemming en verbeteren het humeur. Ze kunnen maar liefst 2 keer gebruikt worden! Als het bad voldoende boters bevat kan de tulip eruit gehaald worden en bewaard worden voor een volgende keer.
Bomb Organic De organische serie van Bomb Cosmetics is “je van het”. Er is alleen gebruik van naturelle en organische ingrediënten, en niets anders. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen kunstmatige geuren.
Creamy Bath Bars De romige bath bars bevatten genoeg cacao- en sheaboter voor meer dan 4 baden! Breek zo weinig, of zoveel, af van de bar als u wilt. Leg het stukje in bad en geniet van de voedende boters en pure essentiële oliën.
Glycerine Soaps Sliced with Pure Essential Oils De zeep is gemaakt op veganistische basis. Er wordt dus op geen enkele wijze gebruik gemaakt van dieren of producten die van dieren afkomstig zijn. De zeep wordt gemengd, gekleurd, gegoten en geparfumeerd met de hand. De zeep is dan ook van de best mogelijke kwaliteit. De vormen in de zeep zijn met de hand gevormd.
De zeep bevat glycerine, wat bekend staat om het behouden van het vocht in de huid. De zeep is erg mild met een pH waarde van ongeveer 7, wat gelijk staat aan neutraal. Iedere zeep bevat zijn eigen unieke pure essentiële oliën bestemd voor ieder huid type.
Hand Poured Glass Candle Hand gegoten kaarsen in glas met pure essentiële oliën voor een heerlijke geur. Geur is emotie en verhoogt de stemming. 35 branduren.
Hand Poured Tinned Candles Iedere kaars is met de hand gegoten en afgewerkt. Er wordt uitsluitend de hoogste kwaliteit was gebruikt om te zorgen voor de maximale geur en brandduur. Pure essentiële oliën zijn toegevoegd om de stemming te verhogen.
Ice Cream Body Wash Ice cream body wash zit boordevol romige boters. Gebruik een handje vol van de ice cream body wash onder de douche of in bad.
Massage Bars Massage bars zijn bijna geheel gemaakt van vochtinbrengende cacaoboter. Ze smelten op lichaamstemperatuur.
Wil je meer weten of heb je trek in een fragrance party bij je thuis? mail of bel me gerust.
En kijk alvast op mijn website voor meer info http://www.something4you.nl
 
Meer informatie of bestellen ga naar www.something4you.nl mailadres info@something4you.nl
Tags: little hotties ruiken fragrance.olie bomb cosmetics ambiance


dierproefvrij en fair trade oliën goed voor uw huis.






Product informatie. Wilt u na het kijken en lezen meer info, dat kan mail of bel mij 06-13036869. Ik geef ook fragrance party’s thuis.


Deze natuurlijke, frisse en prikkelende formule, tussen trends en tradities, bestaat uit vijf parfums die de Provence, met haar geuren en weldaad van extracten, doen herleven.
Deze zachte formules, rijk in plantaardige actieven en essentiële oliën zijn speciaal voor uw huid en milieuvriendelijk ontworpen.
Een welness-collectie die voornamelijk uit essentiële oliën bestaat. Ze zijn verwerkt door de parfummakers van Grasse en vormen de basis van elke compositie.
Zonder: – Parabenen – fenoxyethanol – ftalaten – aluminium – ethanolamine – siliconen
LAVENDER:
Lavendel onderscheidt zich door zijn verfijnde bloemengeur. Een relaxerend parfum die bijdraagt aan de bestrijding van stress.
PROVENCE:
Dit ware geconcentreerde Provençaalse mengsel van essentiële citroen-, alsem- en cypresoliën heeft fruitige en stimulerende geuren.
ROSE:
Een universele en rijke geur, de essentiële olie ervan staat bekend om zijn regenererende en verzachtende eigenschappen.
SEA-FENNEL:
De essentiële olie van zeevenkel, erg rijk aan zeezout en mineralen, regenereert en verstrakt de huid.
VERBENA:
Verbena, een paradox van de natuur, is net als haar geur, verfrissend en stimulerend.
HONEY:
Nectar de Provence, de honing is een geconcentreerd product van natuurlijke actieven. Wij hebben het beste gehaald uit dit product, dat bekend is om zijn hydraterende, genererende en zuiverende kwaliteiten, om een complete collectie van extra zachte verzorgingsproducten te ontwerpen voor iedere, zelfs de meest gevoelige huid.
OLIVE:
Bekend om zijn hydraterende, regenererende en verzachtende eigenschappen. Olijven kennen vele goede eigenschappen en beantwoorden perfect aan de behoeften van een droge huid. Olijfolie, rijk aan antioxidanten en vitamine E, helpt de cel veroudering te vertragen.
ZEEPCOLLECTIE MET BIOLOGISCHE EN FAIRTRADE SHEA BOTER.
Samengesteld volgens de traditie van de Maîtres savonniers, worden onze zeepsoorten gefabriceerd vanuit een extra zachte plantaardige basis.
Ontworpen met biologische en fairtrade karitéboter, reinigen deze zeepsoorten handen en lichaam zonder deze uit te drogen.
De zeepsoorten voor peeling combineren graankorrels en bloemen voor een dieptereiniging.

GiftsetsSoaps With Shea Butter 100gramSoaps With Shea Butter 200gramSoaps With Shea Butter 25gram

The Essentials LavenderThe Organic Honey From ProvenceThe Organic Olive Tree From ProvenceTravel Sets


Meer informatie of bestellen dat kan gaat u naar www.something4you.nl of mail naar info@something4you.nl 

De mooie fragrance lampen van Ashleigh en Burwood

Of u nu van klasiek, strak, modern, romantisch houdt, de lampen van Ashleigh & Burwood passen ook bij u in huis.
Maar weet u eigenlijk wel wat deze fragrance lampen doen? Hier bij een klein filmpje om het u te vergemakkelijken.

Nou dat zijn mooie lampen toch. Die passen in ieders interieur.
En het leuke is, u kunt ze bij mij something4you bestellen. Als u meer informatie wenst kunt u mij ook een e-mail sturen, dan zal ik deze beantwoorden.
Wat u niet weet is dat ik ook bij u thuis kom (fragrance party) helemaal gratis, nou ja bijna in ruil voor een kopje koffie.
Het is namelijk dat Ashleigh & Burwood één van de vier merken zijn die ondergebacht zijn bij 1 Nederlandse leverancier (groothandel).
En eigenlijk alle vier (Ashleigh & Burwood, Greenleaf, Bomb Cosmetics en Panier des Sens) hebben zo veel moois. Dat ik geen keus kan maken vandaar dat ik reclame maak en de producten van alle vier verkoop. En dan is het met een fragrance party helemaal mooi.

  Ashleigh & Burwood 

Ashleigh & Burood 2
meer weten kan:
http://www.something4you.nl
info@something4you.nl

Greenleaf te bestellen bij something4you.nl

Greenleaf is een heel mooi merk wat met name te maken heeft met geurolie. Hieronder product informatie.
Heeft u interesse gekregen of wilt u meer informatie, dan kan ik u verder helpen. Something4you.nl is aangesloten bij Greenleaf en kan uw antwoorden geven op uw vragen. Mailt u mij op: info@something4you.nl Of kijk op mijn website voor meer informatie over Greenleaf, u kunt daar ook gelijk de producten bestellen.
3
Greenleaf-dreamblossom-www-sajovi-nl-web
Aroma Decor Fragrance Reeds  Marion Reed Diffuser incl. 250ml Reed Oil
De Reed Diffusers van Greenleaf zijn eenvoudig in gebruik. Een decoratieve manier om een heerlijke geur in huis te verspreiden. De natuurlijke reeds absorberen de geurolie en verspreiden de geur in de door u gewenste ruimte. De geurolie wordt door de natuurlijke reeds, door capillaire werking omhoog gezogen. De reeds raken verzadigd door de geurolie, waardoor de geur zich constant verspreidt.
De Reed Diffusers van Greenleaf zijn niet alleen decoratief, maar ook zeer effectief. Ze zijn te gebruiken in iedere ruimte van het huis. Van badkamer, toilet tot keuken, en van slaapkamer tot woonkamer. Een flesje geurolie heeft ongeveer 3 tot 4 maanden werking.
Reed Oil 250ml    
Reed Oil 250mlDeze olie is bestemd voor de reed diffuser, en is eenvoudig in het gebruik. Reeds (de stokjes) zuigen de olie op en verspreiden een heerlijke geur in de door u gewenste ruimte. De olie wordt door de reeds opgezogen door de zogenaamde capillaire werking. De reeds raken verzadigd waardoor de geur zich constant verspreidt. Het enige wat u hoeft te doen is de stokjes af en toe even keren. Gebruik de olie in de decoratieve reed diffusers van Greenleaf voor een optimaal effect, en geniet van 3 tot 4 maanden geurplezier.
Aroma Decor Fragrance Diffuser 
De Aroma Decor Fragrance Diffuser vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Greenleaf in de ruimte achter.
Een Aroma Decor Fragance Diffuser elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt , o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze heel heet, meer dan 200 graden C. Met deze hoge temperaturen vindt dat speciale proces (catalystische oxidatie) plaats in de steen.
Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving. Deze methode van luchtreiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën. Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van Greenleaf. De Aroma Decor Fragrance Diffuser reinigt de lucht o.a. van: rookgeur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren (ervaring met oliebollen bakken in de keuken met een Aroma Diffuser aan, door Opa Joop). dieren geuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.
Stap 1
Plaats de Diffuser op een stabiele ondergrond. Vul de Diffuser tot 2/3e. De Diffuser mag niet tot de rand worden gevuld. Voor de zekerheid niet de hele fles er in doen. In de kado doos zit een blaadje waar per Diffuser op staat hoeveel er in mag.
Stap 2
Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken). Steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Laat de vlam nooit branden zonder toezicht. Blaas de vlam na 2 minuten uit.
Stap 3
Plaats de ventilerende deksel op de diffuser. De diffuser verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.
Stap 4
Om de diffuser helemaal te doven haalt u de ventilerende deksel eraf (PAS OP HEET!) en plaatst het erbij geleverde solide kapje over de steen, hierdoorkrijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan.
WAARSCHUWING! De ventilerende deksel is erg heet! Gebruik altijd de bijgeleverde hittebestendige doek om verbranding te voorkomen.
Is degeur iets te sterk? Meng wat purifier door de olie in de pot om de geur zachter te maken. Hoe meer purifier u toevoegt hoe zachter de geur wordt.
Diffuser Oil 500ml   Diffuser Oil 500ml
Deze op alcohol gebaseerde geurolie is speciaal voor de fragrance diffuser. De olie zorgt voor een heerlijke geur in huis terwijl ongewenste geuren worden vernietigd en de lucht wordt gezuiverd.
Home Fragrance Oil 
Gebruik deze olie als een Home Fragrance Oileenvoudige manier om een aangename geur in iedere ruimte te creëren. Gebruik een paar druppels op een oliebrander, potpourri of lampring. Voeg geen water toe.
Small, Slim & Large Sachet  Slim Sachet DesignLarge SachetSmall Sachet Design
De geurzakjes geuren minimaal 1 jaar. Daar hoeft u weinig voor te doen. Alleen af en toe even omschudden en de verpakking dicht laten. De zakjes zijn met veel zorg ontworpen, Door de mooie designs op de verpakking kunt u ze neerzetten waar u wilt. Bijvoorbeeld in de huiskamer, het toilet, maar ook in de badkamer en slaapkamer en vergeet vooral de auto niet. U zult merken dat de geur zich door de door u gekozen ruimte verspreidt. Let er wel op dat de zakjes rechtop neergezet worden, anders kunnen ze door het uitlopen van olie schade veroorzaken aan uw meubilair.
Lees even de achterkant van de verpakking. Wij adviseren dan ook de zakjes in een doorzichtig Voile zakje te doen en deze kunt u dan ophangen waar u wilt. Natuurlijk kunt u ook een zakje openen en wat korreltjes in de stofzuigerzak doen voor een lekkere geur in huis, maar let wel, eenmaal geopend zal de geur eerder verdwijnen.
Room Spray 
De Greenleaf roomspray is zeRoom Sprayer geschikt voor gebruik in iedere ruimte van uw huis. Alleen even schudden en licht sprayen is alles wat nodig is voor een heerlijke geur waar u maar wilt. Dat betekent dat u maar weinig nodig heeft voor een maximale verspreiding van de geur van uw keuze.
Linen Spray Linen Spray
Spray een kleine hoeveelheid linen spray direct op uw beddengoed, handdoeken of ander linnen en geniet van de geur. Een kleine hoeveelheid spray zorgt al voor een heerlijke geur, en wie weet, mooie dromen.
Voile Bags  
Onze voile bags zijn er speciaaVoile Sliml voor om de geurzakjes in te doen. Je kunt ze dan overal waar je maar een lekkere geur wilt hebben ophangen, in de toilet, aan het spiegeltje in de auto- of aan de sleutel van de kleding kast, en zo zijn er nog tal van mogelijkheden. We hebben ze in 2 maten voor de kleine en grote geurzakjes en er zijn ruim 20 kleuren. Voor het najaar ook te gebruiken om er een paar geurende dennenappels in te doen. Tip: Voile Bags zijn ook leuk om potpourri in te doen en erg leuk als cadeau met een geur kaarsje.
Votive (glaasje)   
De glaasjes zijn onontbeerlijk vSignature Boxed Jar Candleoor de geurkaarsjes. De glaasjes zorgen er voor dat ons kaarsje 15 uur brandt. Als u het kaarsje namelijk zonder glaasje brandt heeft u er maar 3 uur plezier van en dat is natuurlijk erg zonde van zo een heerlijk geurkaarsje. Het glaasje mag ook niet te breed zijn, er mag een speling zijn tussen het glaasje en het kaarsje van ongeveer een halve centimeter aan de zijkant. Als het kaarsje brandt dan zal hij het glaasje helemaal opvullen en brandt hij helemaal op tot de bodem. Het enige wat er dan nog over blijft van het kaarsje, is het metalen plaatje waar het lontje aan zat. Nogmaals altijd kaarsen uit de buurt van kinderen houden.
Candle Cubes  Candle Cubes
De geurkaarsjes zijn gemaakt van soja en paraffine. De lontjes hebben een kern van zink, dit geeft geen gevaar voor uw gezondheid of uw omgeving. Vanwege de kern van zink branden de kaarsjes beter en wordt voorkomen dat het lontje wegzakt. De kaarsjes branden minimaal 15 uur als u ze in een passend glaasje brandt. Wij adviseren u als u het kaarsje 3 tot 4 uur heeft gebrand deze uit te blazen. U zult zien dat er zich aan de bovenkant van het lontje een soort "paddenstoeltje" vormt. U hoeft alleen dit gedeelte even af te knippen en u kunt het kaarsje weer branden. De kaarsjes zijn verpakt in een luxe doosje, leuk om kado te geven aan wie u maar wilt.
Brandduur 15 uur
Signature Boxed Jar Candle  Candle Tin
Deze kaars is gemaakt van soja en plantaardige was. Dit zorgt ervoor dat de kaars langer en schoner brandt. Mooi verpakt in een verfijnde doos en glas maken het een elegant geschenk.
Brandduur 60-80 uur
Black White Holiday Candle
Een mooie zwart-witte keramische pot die prachtig oplicht als de kaars binnenin vloeibaar wordt. De holiday candle is verkrijgbaar in alle geuren binnen de holiday collectie.
Brandduur 90-110 uur
Cinnamon Pinecones
De dennenappels zijn doordrenkt met heerlijk geurende olie. Zet de zak bij de voordeur, onder de kerstboom of naast de open haard en de heerlijke geur van kaneel verwelkomt een ieder. Mocht na verloop van tijd de geur verminderen maak de dennenappels nat en laat ze drogen, de geur komt dan weer helemaal terug.

Bedankt voor het lezen, wilt u meer weten ga dan naar: www.something4you.nl of mail mij info@something4you.nl

maandag 22 december 2014

druk druk druk

Iedereen heef het wel eens over "ja ik heb het druk"

Nou nu heb ik het ook eens druk :)  maar op een prettige manier.
Ja je moet er wat voor over hebben, om je webwinkel te promoten voor heel Nederland.

En hoe doe je dat? Simpel, schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Maar dan moet je wel op een juiste manier schrijven. Ik weet er ook nog niet veel van, maar wat ik weet is dat je jouw lezers jouw blogs laat lezen op een prettige manier, dat het inhoud heeft en dat je iets verteld over je webwinkel zelf of over één van je producten of categorieën. Eigenlijk moet dat best wel lukken.

Dus daar gaan we dan in ons volgende blog bericht over schrijven.


  • prettig lezen
  • moet inhoud hebben
  • de lezer interesseren
  • informatief
  • ....
  • ....

Officiële dealer van Jeanne d'Arc Living

Wie had dat ooit gedacht, something4you.nl die Jeanne d'Arc Living producten mag verkopen via haar webwinkel.

Het is heel snel gegaan, zo zit ik op hun deense website te kijken en zo wordt ik dezelfde middag nog gebeld door een Nederlandse vertegenwoordigster van het merk.

Gezellig, zij gaf mij direct voorlopige inloggegevens, zodat ik de inkoopprijzen endergelijk gelijk kon indien. En natuurlijk alvast een voorproefje voor wat ik in mijn eigen webwinkel zou gaan aanbieden voor mijn doelgroep.

Ik heb me die middag en avond dan ook heerlijk vermaakt met al die prachtige vintage afbeeldingen. In één woord adorable.

De dag erop gelijk al een e-mail van het hoofdkantoor met mijn officiële eigen inloggegevens.

Spannend allemaal. En het mooiste is nog dat ik gelijk zondagavond mijn eerste bestelling al heb ontvangen van een klant.



Nou is dat niet een goed begin :)









Tip: Ideaal cadeau

vtwonen.nl cadeaukaart