donderdag 23 juli 2015

Mijn layout aangepast

Het werd tijd om de layout van mijn blog woonaccessoires4you aan te passen.
Wat vinden jullie ervan?





woensdag 22 juli 2015

Klustips voor de perfecte doe-het-zelf-vakantie!

De vakantieperiode is al weer enkele dagen aan de gang! Zo gaan er mensen op vakantie en er zijn erbij die in huis lekker gaan klussen.
Daar heb je natuurlijk goed gereedschap voor nodig, laat bol.com nu een leuke korting hebben en wel € 10,00 op het aanschaffen van gereedschap.
Goed gereedschap is het halve werk
Bol.com kan niet meehelpen met je klus, maar zullen je wel helpen met het aankopen van goed materiaal. Plaats een bestelling van minimaal 50 euro en klik op afrekenen op ‘Kortingscode invoeren’. Voer vervolgens de kortingscode ‘THUISBLIJVEN2015′ in en klik op activeren

klustips_insert
Let wel: deze actie is geldig tot en met 30 juli 2015 en geldt alleen voor de producten in ons assortiment van klus- en tuinartikelen, niet voor de artikelen van externe verkopers. Bovendien is deze actie niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en je kunt de kortingscode één keer gebruiken. Maar goed, dan heb je wel die 10 euro korting te pakken!


  • klustips_gardena
    Met kop en schouders boven het maaiveld uit

    Gazon

    Een zomerse barbecue doe je natuurlijk op een goed onderhouden gazon. Daarom trapt bol.com af met de PowerMax 32E grasmaaier van Gardena. Deze grasmaaier heeft – zoals z'n naam al aangeeft – veel power, maar is wel licht van gewicht. Je hoeft dus niet te buffelen in de zon achter de grasmaaier. Voor het mooiste gazon maai je in de zomer minstens één keer per week. Stel je grasmaaier in op een wat hogere stand om gele plekken in het gazon te voorkomen. Kijk voor meer tuingereedschap op deze pagina.

  • klustips_boormachine
    Tijd voor gaatjes!

    Boorklussen

    Goed gereedschap is het halve werk. Voor alle middelgrote boorklussen in huis gebruik je de Bosch PSR 14,4 LI accuboormachine . Met twee accu's maakt de klus snel af. Want wat is er niet vervellender dan dat je accu leeg is en je halverwege de klus bent. Nu hoeft dat niet met deze accuboormachine. Heb je een zwaardere boormachine nodig? Kijk dan hier naar al het elektrische gereedschap!



  • Ook onmisbaar bij de klusser is een decoupeerzaag. Daarmee kan je leuke producten maken voor in en om het huis.En dat doe je dan met de Bosch PST 700 E decoupeerzaag. Daarmee is je zaagwerk nauwkeuriger dan ooit, want deze zaag heeft een voetplaat voor de stabiele geleiding van het zaagblad. Meer elektrisch gereedschap. voor thuisklussers, vind je hier.


  • klustips_speedy
    Schilderen was nog nooit zo makkelijk en snel gedaan...

    Schilderen

    Of het nu gaat om de woonkamer of je slaapkamer met de Speedy Roller BDPR400 van Black & Decker kan iedereen een mooi en fris kleurtje plaatsen op de muren of plafond. Elke kamer frist op van een nieuw laagje verf. Geen last meer van knoeien door de beschermkap. En niet meer steeds hoeft te lopen met je roller om verf te halen. 
  • Voor afdekzeil, kwasten, tape en andere schilderspullen kun je terecht op afdekzeil, kwasten, tape en andere schilderspullen deze pagina.


Succes met klussen!


We hopen dat je wat hebt aan deze klustips. En welke klus ligt er nog op jou te wachten? Ga je deze zomer eindelijk die nieuwe schutting plaatsen? Of wordt het echt tijd voor een likje verf in de woonkamer? Vertel ons welke klus je deze zomer wilt aanpakken en vergeet niet alle klusartikelen met korting te bekijken!
SALE/SOLDEN juli 2015

Dienblad met lade in pastel tinten

Vandaag weer een leuk item toegevoegd aan mijn webwinkel.

Een dienblad met lade.
afm: 27x16x11cm
In mooie pastel tinten

Leuk voor op tafel maar ook om je gasten
te verwennen met verschillende thee.


€ 14,95





Een webwinkel met net iets meer!

#webwinkel #woonaccessoires #living

Tip: Ideaal cadeau

vtwonen.nl cadeaukaart