donderdag 25 december 2014



dierproefvrij en fair trade oliën goed voor uw huis.






Product informatie. Wilt u na het kijken en lezen meer info, dat kan mail of bel mij 06-13036869. Ik geef ook fragrance party’s thuis.


Deze natuurlijke, frisse en prikkelende formule, tussen trends en tradities, bestaat uit vijf parfums die de Provence, met haar geuren en weldaad van extracten, doen herleven.
Deze zachte formules, rijk in plantaardige actieven en essentiële oliën zijn speciaal voor uw huid en milieuvriendelijk ontworpen.
Een welness-collectie die voornamelijk uit essentiële oliën bestaat. Ze zijn verwerkt door de parfummakers van Grasse en vormen de basis van elke compositie.
Zonder: – Parabenen – fenoxyethanol – ftalaten – aluminium – ethanolamine – siliconen
LAVENDER:
Lavendel onderscheidt zich door zijn verfijnde bloemengeur. Een relaxerend parfum die bijdraagt aan de bestrijding van stress.
PROVENCE:
Dit ware geconcentreerde Provençaalse mengsel van essentiële citroen-, alsem- en cypresoliën heeft fruitige en stimulerende geuren.
ROSE:
Een universele en rijke geur, de essentiële olie ervan staat bekend om zijn regenererende en verzachtende eigenschappen.
SEA-FENNEL:
De essentiële olie van zeevenkel, erg rijk aan zeezout en mineralen, regenereert en verstrakt de huid.
VERBENA:
Verbena, een paradox van de natuur, is net als haar geur, verfrissend en stimulerend.
HONEY:
Nectar de Provence, de honing is een geconcentreerd product van natuurlijke actieven. Wij hebben het beste gehaald uit dit product, dat bekend is om zijn hydraterende, genererende en zuiverende kwaliteiten, om een complete collectie van extra zachte verzorgingsproducten te ontwerpen voor iedere, zelfs de meest gevoelige huid.
OLIVE:
Bekend om zijn hydraterende, regenererende en verzachtende eigenschappen. Olijven kennen vele goede eigenschappen en beantwoorden perfect aan de behoeften van een droge huid. Olijfolie, rijk aan antioxidanten en vitamine E, helpt de cel veroudering te vertragen.
ZEEPCOLLECTIE MET BIOLOGISCHE EN FAIRTRADE SHEA BOTER.
Samengesteld volgens de traditie van de Maîtres savonniers, worden onze zeepsoorten gefabriceerd vanuit een extra zachte plantaardige basis.
Ontworpen met biologische en fairtrade karitéboter, reinigen deze zeepsoorten handen en lichaam zonder deze uit te drogen.
De zeepsoorten voor peeling combineren graankorrels en bloemen voor een dieptereiniging.

GiftsetsSoaps With Shea Butter 100gramSoaps With Shea Butter 200gramSoaps With Shea Butter 25gram

The Essentials LavenderThe Organic Honey From ProvenceThe Organic Olive Tree From ProvenceTravel Sets


Meer informatie of bestellen dat kan gaat u naar www.something4you.nl of mail naar info@something4you.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Tip: Ideaal cadeau

vtwonen.nl cadeaukaart