donderdag 25 december 2014

Bomb cosmetics wat is dat nu precies?

Lekker willen ruiken met Bomb Cosmetics of je huiskamer een ambiance geven van little hotties dat kan allemaal met Bomb Cosmetics
Meer informatie of bestellen ga naar www.something4you.nl mailadres info@something4you.nl



http://youtu.be/dXvv53R1Rdg
Scented Little Hotties Little Hotties, om geuren met elkaar te vermengen in een oliebrander met waxinelichtje.
Een hele nieuwe ervaring om geur te verspreiden in huis. Elke Little Hottie is met de hand gegoten en zeer geparfumeerd, zodat u uw eigen op maat gemaakte geur kunt creëren in huis. Mix en match zoals u wilt en maak een keuze uit onze range van 42 geuren. Plaats 3 of 4 Little Hotties in een oliebrander en zet er een brandend theelichtje onder. Laat de door u gewenste geur uw huis vullen. De combinaties die u kunt maken zijn eindeloos. Wij wensen u veel plezier bij het samenstellen van uw eigen geursensatie.
Uitleg Bomb Cosmetics producten
Apothecary Range De Apothecary range bevat:
Shower serums (alle geuren) Body Balm (alle geuren) Nacht crème (violet and lavender) Srub crème (lime and clary sage) Hand crème (mango and mandarin) Foot fetish (seaweed and spearmint)
Bath Blasters Bath blasters zijn één van de eenvoudigste, meest handige en leuke manieren om aromatherapie en essentiële oliën te gebruiken in het dagelijkse leven. Pure essentiële oliën kunnen helpen uw stemming te verhogen of uw humeur te verbeteren. Als we zeggen handgemaakt, dan bedoelen we ook handgemaakt.
Bath Buttercups Met een gemiddelde van meer dan 20% vochtinbrengende cacao- en sheaboter zal uw huid na het baden gehydrateerd en zijdezacht aanvoelen. Deze natuurlijke handgemaakte traktaties smelten in het bad en produceren een romig, rijk, kalmerend schuim.
Bath Creamer Handgemaakte, sterk vochtinbrengende, boter en olie-rijke bath mallows worden in blaadjes, fruit, zout of kokosnoot, om er maar een paar te noemen, gedrukt. Alles is geselecteerd op de voordelen of juist omdat het er erg leuk uit ziet.
Bath Mallows Handgemaakte, sterk vochtinbrengende, boter en olie-rijke bath mallows worden in blaadjes, fruit, zout of kokosnoot, om er maar een paar te noemen, gedrukt. Alles is geselecteerd op de voordelen of juist omdat het er erg leuk uit ziet.
Bath Meltz Met een gemiddelde van meer dan 20% vochtinbrengende cacao- en sheaboter zal uw huid na het baden gehydrateerd en zijdezacht aanvoelen. Deze natuurlijke handgemaakte traktaties smelten in het bad en produceren een romig, rijk, kalmerend schuim.
Bath Tulips De bath tulips zijn gemaakt van opgespoten boters die langzaam en sensueel smelten in bad. De gebruikte essentiële oliën verhogen de stemming en verbeteren het humeur. Ze kunnen maar liefst 2 keer gebruikt worden! Als het bad voldoende boters bevat kan de tulip eruit gehaald worden en bewaard worden voor een volgende keer.
Bomb Organic De organische serie van Bomb Cosmetics is “je van het”. Er is alleen gebruik van naturelle en organische ingrediënten, en niets anders. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen kunstmatige geuren.
Creamy Bath Bars De romige bath bars bevatten genoeg cacao- en sheaboter voor meer dan 4 baden! Breek zo weinig, of zoveel, af van de bar als u wilt. Leg het stukje in bad en geniet van de voedende boters en pure essentiële oliën.
Glycerine Soaps Sliced with Pure Essential Oils De zeep is gemaakt op veganistische basis. Er wordt dus op geen enkele wijze gebruik gemaakt van dieren of producten die van dieren afkomstig zijn. De zeep wordt gemengd, gekleurd, gegoten en geparfumeerd met de hand. De zeep is dan ook van de best mogelijke kwaliteit. De vormen in de zeep zijn met de hand gevormd.
De zeep bevat glycerine, wat bekend staat om het behouden van het vocht in de huid. De zeep is erg mild met een pH waarde van ongeveer 7, wat gelijk staat aan neutraal. Iedere zeep bevat zijn eigen unieke pure essentiële oliën bestemd voor ieder huid type.
Hand Poured Glass Candle Hand gegoten kaarsen in glas met pure essentiële oliën voor een heerlijke geur. Geur is emotie en verhoogt de stemming. 35 branduren.
Hand Poured Tinned Candles Iedere kaars is met de hand gegoten en afgewerkt. Er wordt uitsluitend de hoogste kwaliteit was gebruikt om te zorgen voor de maximale geur en brandduur. Pure essentiële oliën zijn toegevoegd om de stemming te verhogen.
Ice Cream Body Wash Ice cream body wash zit boordevol romige boters. Gebruik een handje vol van de ice cream body wash onder de douche of in bad.
Massage Bars Massage bars zijn bijna geheel gemaakt van vochtinbrengende cacaoboter. Ze smelten op lichaamstemperatuur.
Wil je meer weten of heb je trek in een fragrance party bij je thuis? mail of bel me gerust.
En kijk alvast op mijn website voor meer info http://www.something4you.nl
 
Meer informatie of bestellen ga naar www.something4you.nl mailadres info@something4you.nl
Tags: little hotties ruiken fragrance.olie bomb cosmetics ambiance

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Tip: Ideaal cadeau

vtwonen.nl cadeaukaart