zondag 8 november 2015

Oh, kom er eens kijken in Sint Cadeauwinkel! De winkel van ons allemaal

De cadeauwinkel staat bol van de inspirerende presentjes voor alle Sinten en Pieten. Zelfs als je nog héél hard bezig bent met denken, vind je bij ons zeker iets wat je kunt schenken. In dit blog hebben we alvast wat voordelige tips voor je verzameld!


Ik zoek een cadeau voor…

In onze Sint Cadeauwinkel, speciaal voor alle hulp-Sinterklazen, vind je de verrassendste, meest bijzondere en extra voordeligste cadeaus. En omdat het er zoveel zijn, hebben we alles ook nog heel gemakkelijk voor je onderverdeeld. Bovenaan de winkel kies je eerst de beoogde ontvanger van je cadeautje: man, vrouw, jongen of meisje. En daarna kun je de zoekresultaten verfijnen op leeftijd of prijs. Daarna krijg je alle cadeautjes te zien die precies passen bij je zoekvraag. Handig toch? Hieronder alvast wat voorbeelden!

Cadeaus voor jongens en mannen

Boeken, dvd’s, games, sportartikelen… In onze cadeauwinkel is meer dan genoeg te vinden voor jongens en mannen. Geweldige acties als 2+1 gratis op Engelse boeken of de populairste tv-series en boxsets met extra korting. Is je vent graag actief bezig en heel veel op pad? Doe hem dan een plezier met deze Power Bank, waarmee hij zijn smartphone tot wel vijf keer (met één lading) kan opladen. En als je het echt niet weet, kun je altijd voor een lekker geurtje gaan. Nu met maximaal 60% korting!

Cadeaus voor meisjes en vrouwen

Ook voor de dames is er heel veel moois te vinden in onze cadeauwinkel. Voor alle leeftijden en met tijdelijk extra veel korting. De leukste kinderfilms bijvoorbeeld. Nu 2+1 gratis. Of de meest swingende dansgames voor jong en oud. Ook hebben we speciaal voor alle kookgekken de voordeligste keukenapparaten verzameld. Bij veel Tefal-artikelen krijg je zelfs een gratis steelpan. Liever iets voor het uiterlijk? Op alle make-up van Rimmel London geldt tijdelijk een 2+2 gratis actie en als je drie vrolijke Coco88 armbanden koopt, hoef je er maar twee te betalen.

Laat je inspireren!

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. De Sint Cadeauwinkel puilt echt uit met de leukste en voordeligste cadeaus. Dus ben je een hulp-Sinterklaas? Ga dan snel kijken. Gebruik de zoekfilters en je vindt gegarandeerd het perfecte cadeau voor je zoon, dochter, kleinkind, vriend, vriendin, pap of mam.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Tip: Ideaal cadeau

vtwonen.nl cadeaukaart